Klasströjor & Skoltröjor


Hur gör vi för att beställa klasströjor?

Det enklaste och smidigaste är att beställa direkt i vår WEBBSHOP.
En tröja med två tryck kostar 325 kr inklusive frakt och allt. En tröja med ett tryck kostar 265 kr.

Och ni kan blanda färger på tröjorna som ni vill. Hos oss kostar det ingenting extra. Ni kan också välja bland många olika färger på trycket. Huvudsaken är att trycket och tryckfärgen är samma på alla tröjorna.

BESTÄLL DIREKT ONLINEKan vi posta eller mejla beställningen till er?

Ja det går bra. Om ni vill mejla in er beställning så kan ni göra det till info@skolgarderoben.se.
Om ni inte redan har fått vår broschyr och vårt beställningsformulär kan ni skicka efter det här.

OBS! Skriv din hemadress, inte skolans adress.

BESTÄLL VÅR BROSCHYR
Beställ formulär klasströjor.png

Hur mycket kostar en klasströja?

En huvtröja med 1-tryck kostar 265 kr 
En huvtröja med 2-tryck kostar 325 kr

Frakt och allt ingår. Det som tillkommer är eventuell kostnad för personligt namntryck.


Hur lång är leveranstiden?

Vår leveranstid är 7 arbetsdagar efter att ni godkänt tryckunderlaget som vi mejlar till er.
Den som är ansvarig för beställningen får ett SMS från Bring när paketet finns att hämta hos ett Bring-ombud.


Hur väljer vi tryck på klasströjorna?

Vi har hundratals snygga och roliga tryckförslag i vår webbshop. Där finns också massor med bilder på klasströjor vi tryckt genom åren. Välj ett där eller få inspiration från våra förslag och skapa ett helt eget tryck.

Vill ni skapa ett eget tryck kan ni göra en enkel skiss på ett vanligt papper som ni skannar in eller fotar av med mobilen. Filen laddar ni sedan upp direkt i webbshoppen. Det går också bra att posta papperet till oss, info@skolgarderoben.se

Vi hjälper gärna till att skapa ett eget tryck för just er klass. Det kostar inget extra. Ring oss gärna om ni vill få tips och råd. Vi är proffs! Vi har hjälpt tusentals klasser att ta fram snygga tryck.

När ni lagt er beställning i webbshoppen får ni en bild som visar exakt hur era tröjor kommer att se ut. Först när ni godkänt detta skickar vi iväg era tröjor för tryck. Se till att svara på vårt mejl så snart ni kan, så att inte leveransen till er blir försenad på grund av det.Hur skickar vi in våra autografer?

Skriv era namn med en svart tuschpenna på ett vitt A4-papper. Det går även bra att fota av papperet med mobilen, men se då till att inga skuggor kommer med på bilden och att den är tydlig och högupplöst.

Ni kan ladda upp filen direkt i webbshoppen när ni gör er beställning eller så kan ni mejla den i efterhand till info@skolgarderoben.se.
Det går också bra att posta papperet till oss. Lägg då med en lapp i kuvertet vilken skola och klass det gäller.

Vår adress: Skolgarderoben, Torstenssonsgatan 12, 114 56 StockholmGår det att få namn på klasströjorna?

Självklart kan alla få sina NAMN eller VALFRI TEXT på klasströjornaNi kan också enkelt välja till och få t ex "KLASSENS INFLUENCER" stort längs ärmen, på ryggen eller på bröstet. Litet namntryck kostar 50 kr och stort kostar 75 kr.

LäS mer här


Stort namntryck på ärmen KlasströjGår det att ha ett foto på klasströjorna?

Ja, det går bra. Det kostar i så fall 75 kr extra per tröja. Om ni lägger beställningen online så lägger vi på 75 kr i efterhand.

Fototryck klasströjaGår det att beställa olika färger på klasströjorna?

Inga problem, hos oss kan ni blanda färger som ni vill så att varje person får sin favoritfärg. Och det kostar inget extra! Huvudsaken är att trycket och tryckfärgen är samma på alla tröjorna.


Klasströjor flera färger och tryck.p
Går det att få en annan tryckfärg än svart eller vitt?

Ja, ni kan välja exakt den tryckfärg ni vill ha. Och, hos oss kostar det inget extra.Går det att få en annan tryckfärg på några av klasströjorna?

Det går bra. Det kostar i så fall 10 kr extra per tröja. Om ni lägger beställningen online så lägger vi på 10 kr i efterhand.

Klasshoodie färg.jpgGår det att få trycket i flera färger?

Jodå, det går att få brösttrycket eller ryggtrycket i fler än en färg. Det kostar i så fall 50 kr extra per tröja för varje extra tryckfärg. Tröjorna måste i så fall tryckas en extra gång och därför är det dyrare än ett vanligt 1-färgstryck.

Olika tryckfärger klasströjor.jpgHur många tröjor måste man minst beställa?

Vårt minimiantal är 15 tröjor och/eller byxor.Kan man beställa färre än 15 klasströjor?

Det går, men då blir priset högre per tröja. Ring oss i så fall på 08-644 00 50 eller mejla till info@skolgarderoben.se så hjälper vi er.Vilka tröjor har ni?

Vi har valt att erbjuda Fruit of the Looms huvtröjor för att både vi och de flesta ungdomar tycker att de är helt rätt när det gäller kvalitet och modell. De är helt enkelt snyggast och mest ungdomliga. Det finns både en vanlig unisex-modell och en lite smalare dam-modell. Det gör att varje elev kan hitta en storlek och modell som passar just dem.

Tröjorna finns i många olika färger så varje person kan få sin favoritfärg. Ni kan alltså blanda färger som ni vill och det kostar inget extra hos oss. Vanligast är dock att alla i klassen har samma färg på tröjorna, men det är alltså inga problem om alla vill ha olika färger. Tryckfärgen måste dock vara samma på alla tröjorna.

Fruit of the Looms tröjor är i 80% bomull och 20% polyester. Det är alltså ganska mycket bomull vilket gör att tröjorna kan krympa något när man tvättar dem (1-3 cm på längden). Polyester gör att tröjorna känns mjuka och sköna men det gör också att tyget har lite lättare att bli nopprigt. Därför har vi valt Fruits tröjor som har mer andel bomull än många andra tröjor. De är också lagom tjocka och har en skön flossad insida.

Tvätta helst i 40 grader (ej torktumling) och använd lite sköljmedel så håller tröjorna sig fina.Hur är storlekarna på klasströjorna?

I webbutiken finns en storlekstabell för varje enskilt plagg.  Avvikelser på 2-3 cm kan förekomma.

STORLEKSGUIDE

Unisex-tröjan passar både tjejer och killar. Observera att den är mindre i storlekarna än en vanlig herr-tröja.
Storlek S passar dig som är cirka 165 cm lång och storlek M motsvarar ca 170 cm. Är du bredare över axlarna och bröstet kanske du behöver ha storlek L som är bredare och något längre. Kolla gärna måtten extra noga innan ni beställer. Eller ring oss om ni vill få råd och tips.

Unisex-modellen börjar på storlek S och går upp till XXL. Damtröjan börjar på S och går upp till XL. Damtröjan i storlek S motsvara dam 34-36.

Eftersom vi trycker upp tröjorna helt enligt er beställning har vi tyvärr inte möjlighet att ta tillbaka eller byta tröjorna i efterhand. Det är därför viktigt att ni själva kontrollerar måtten mot vår storleksguide.Hur betalar vi?

Vi har 3 olika betalningssätt för klasströjor:

- Swish
- Kort
 - VISA, Mastercard, Maestro
- Faktura - Vår partner Svea Bank skickar fakturan med e-post till den som beställt samma dag som vi skickar iväg era tröjor från oss. Betalningstiden för fakturan är 14 dagar.Hur gör vi om vi beställt fel storlek?

Ni ansvarar själva för att rätt storlek beställs och vi har tyvärr ingen möjlighet att ta tillbaka eller byta era kläder eftersom de är specialtryckta enligt er beställning. Var därför noga med att kontrollera era mått mot våra måttabeller.

STORLEKSGUIDE

Enligt 4.5 § i Distans- och hemförsäljningslagen undantas Skolgarderobens försäljning av skolkläder från ångerfristen om 14 dagar då varorna är tillverkade efter kundens särskilda önskemål om tryck, färg och storlek. Kunden har därför inte möjlighet att ångra eller returnera sin beställning om det inte är något fel på varan.Hur gör vi om det är fel på kläderna vid leverans?

Om det skulle vara något fel på kläderna när ni får dem ber vi att ni kontaktar oss inom 7 dagar från det att ni fått leveransen.

Mejla till: info@skolgarderoben.se 

Eller ring: 08-644 00 50 vardagar kl 10 - 16