fbpx

Skoltröjor

Skoltröjor, klasströjor, hoodies, tjocktröjor med huva eller luvtröjor? Oavsett vad ni kallar dom så har vi dom! Skoltröjor är mjuka och bekväma, dom är varma och goa, kaxiga och stöddiga.

Men vad är Skoltröjor? Jo, det är hoodies med något skolrelaterat tryck på bröst och/eller ryggen som många elever köper när dom går ut 9:e klass. Ofta vill klassen ha något sista minne från sin tid med varandra eftersom man kanske aldrig träffas igen! ☹

Man har trots allt träffats och umgåtts nästan varje vardag under flera års tid, så då vill man föreviga det med en klasströja.

Klassiska motiv på Skoltröjor och klasströjor är att man driver och skojar med sin (icke) kunskap, att man fick godkänt och klarade skolgången trots att man betedde sig som idioter. Ni väljer sjävla vilken väg ni vill ta med era skoltröjor!

Naturligtvis så trycker vi även många skoltröjor med positiva och roliga motiv. Även om det är populärt att driva med sig själva är det många klasser som vill tacka deras favoritlärare eller mentor, eller som vill ha motivet ”Skolans änglar”.

Vilka andra motiv finns det? Något citat eller internt klasskämt är populärt, eller varför inte trycka någon meme som hela klassen uppskattar på era tröjor? Alla skoltröjor behöver inte ha ett olämpligt motiv som får både föräldrar och lärare att gå upp i taket 😊

Största kundgruppen är naturligtvis 9:e klassare och 15 åringar, men det finns det även många som vill fira sin examination från gymnasiet, en kurs där man lärt sig rida häst eller någon annan slags utbildning med skoltröjor.

Våra tröjor finns i många storlekar, så oavsett om ni är unga tonåringar eller vuxna så passar våra tröjor er! Detta är även bra att veta ifall ni är en klass i 9:an som även vill beställa en tröja till en lärare som ni blivit riktigt bundis med.