fbpx

Klasströjor citat

Klasströjor text

Ett vanligt motiv på skoltröjor och klasströjor är ett härligt citat! Det är inte ovanligt att någon i klassen dragit någon dålig ursäkt till varför dom är försenade och i stressen att komma på en förklaring så blev det något skitroligt utan att man tänkte på det. De roligaste citaten kan komma när som helst och sedan bli ett klassisk standardcitat i klassen 😊

Hur är det med eran klass, har ni något internskämt inom som ni vill föreviga på era klasströjor? Vi har nog alla varit med om att en lärare eller en klasskamrat sagt något lustigt, konstigt eller bara roligt under dom år man haft tillsammans!

Dessa uttalanden brukar ofta vara oplanerade och spontana, men det är nästan det bästa med dom. Dessa oplanerade uttalanden brukar snabbt bli klassiska citat, något man säger varje gång man träffar den personen som sa det för att retas lite eller i en situation när citatet passar bra in.

Exempel på klassiska citat som ni kan använda:

  • *Som vanligt kom vi inte överens
  • *Inga hjärnor ändå stjärnor
  • *Nu drar eliten kvar blir skiten
  • *Man glömmer aldrig en KK (klasskompis)
  • *Vi har haft SEX (fina år) TILLSAMMANS
  • *SÄMST I TEST MEN BÄST PÅ FEST
  • *KÅT – Klassens År Tillsammans
  • *Gick i en klass med idioter – Tur det, annars hade man känt sig ensam
  • *Varje dag föds en lärare – Använd kondom!
  • *Klart man är sliten – Efter 9 år i skiten

Skolmotton

En annan källa till roliga citat är något officiellt skolmotto eller skolans värdeord, ofta omvandlat till något roligt. Det kan exempelvis vara ”Vi förgyller varje frånvarotimme” istället för ”Vi förgyller varje skoltimme”.

Dessa motton eller värdeord brukar ofta vara överdrivet positiva eller ordentliga, så om man har en hel klass som brainstormar brukar det inte vara svårt att komma på någon parodi på dom. Många elever väljer medvetet en text som dom vet kommer reta gallfeber på både lärare och rektorer, det kanske även ni vill uppnå 😊

För er som är lite mindre busiga så kanske ni vill föreviga några kloka ord från en mentor eller rektor? Många klasser vill trycka på roligt men ändå positivt citat som deras mentor eller motsvarande har sagt om klassen.

Varför inte skriva ”tack för den här tiden” samt namnet på den personen? Ifall ni har någon favoritlärare eller någon annan på skolan som ni verkligen blivit bundis med så är det ett utmärkt sätt att visa er uppskattning för den kunskap ni fått och tacka för den goda tid ni haft tillsammans. Alla klasströjor behöver inte reta gallfeber på skolpersonal och föräldrar, även om det är ett den vanligaste vägen att gå!

Färdiga klassiska citat

Men ifall ni inte kan komma på något roligt citat då, vad gör ni då? Naturligtvis så har vi flera färdiga citat såsom ”Sämst i test men bäst på fest” och ”Gick i en klass full med idioter – tur det annars hade man känt sig ensam” här på hemsidan.

Ifall ni ser ett citat ni gillar här men vill ha det i ett annat typsnitt så fixar vi naturligtvis det! Ifall ni söker ytterligare inspiration är det bara att googla som galningar, sökningar såsom ”klasströjor citat” och ”skoltröjor citat” brukar ge grymma resultat.