fbpx

Tips på klasströja till Studenten

Klasströja till Studenten

Nu tänker ni att vi har skrivit fel och menar klasströjor till nian men faktiskt inte utan vi menar till studenten. Vi har märkt under senare år att fler och fler efterfrågat klasströjor även till studenten.

Även sista terminen innan studenten brukar det handla mycket om gemenskap och firande och då är klasströjor perfekt för att få den lilla extra sammanhållningen.

De dagar när ni ska ha klassträffar, fester, picknic och även de sista dagarna i skolan kan ni gemensamt bestämma att alla ska ha på sig sina klasströjor. Det kan även vara en rolig sak att alla sätter på sig sina klasströjor över studentkläderna när ni åker studentflak på avslutningen under en kortis. Då sticker ni ut ordentligt bland flaken!

Varför klasströjor till studenten?

Att ta studenten är stort för många och det firas ofta rejält. Man vill känna en gemenskap och fira ihop tillsammans med sina klasskompisar. För att stärka den där gemenskapen och känslan av att fira tillsammans är klasströjor bra.

När alla har likadana kläder så blir känslan av att vara ett team större. Har ni dessutom ett klasscitat som ni ofta använder så gör det allt ännu roligare. Det räcker även med att skriva klass och skolnamn på era klasströjor och välja en gemensam färg.

På baksidan av klasströjor brukar man låta sina klasskompisar signera och kanske skriva en kort hälsning. Det är vanligt att man tappar kontakten med de flesta i klassen efter gymnasiet då många börjar på universitet som ligger på olika platser i landet, börjar arbeta eller testar att bo utomlands ett tag.

Att då ha klasströjor med namn från sina klasskompisar blir ett fint minne för livet. Vill du inte eller kan inte behålla din klasströja kan du fota den eller om du har möjlighet spara den för framtiden. På så sätt har du kvar allt dina klasskompisar skrev till dig på gymnasiet.

Klasströjor skoltröjor – vad är skillnaden?

När man pratar om klasströjor och skoltröjor så menar man ofta samma sak, dvs en tröja där man skriver klass och skolnamn på framsidan och på baksidan klassens signaturer.

Framsidan brukar även prydas av något roligt citat till exempel ”nu drar eliten kvar blir skiten”. Men en del gör även en egen design och hittar på ett eget tryck.

Egen design på klasströjor till studenten

Ska ni ta studenten och vill ha klasströjor under ert sista år eller sista termin tillsammans så vill ni kanske inte ha samma design som ni hade i nian. Det är inga problem ni kan hitta på en helt egen design på ert tryck.

Ni kan välja ett annat citat, bild och text, Ex ”RUN – nu släpps ”klass” ut”. Det är bara att ladda upp er design. Har ni en idé men ingen som kan ordna designen i tryck så kan ni alltid kontakta dem ni ska beställa era klasströjor ifrån så hjälper de er att ta fram ett tryck.

Köpa klasströjor till studenten online

Det är enkelt att beställa klasströjor online även om ni önskar er egen design för att passa som studenttröja.

  1. Börja med att rösta fram ett tryck ni vill ha på tröjorna.
  2. Välj vilka färger ni ska ha på tryck samt tröjorna.
  3. Be alla i klassen skriva vilka storlekar de önskar så ni kan välja antal i varje storlek.
  4. Ladda upp er design eller skicka in er idé för design.
  5. Tänk på att för att beställa måste man vara 18 år eller ha en förälder som kan hjälpa till.

Kan man köpa olika färger?

Ja man kan välja olika färger på sina klasströjor men för sammanhållningen och känslan av att vara en klass brukar vi rekommendera att man väljer en gemensam färg. Rösta i klassen på vilka färger ni vill ha på tryck och klasströjor.

Senaste nyheterna