fbpx

Hur gör man klasströjor?

hur gör man klasströjor

Det är jätteenkelt att beställa klasströjor och skoltröjor online, eller ja i alla fall efter att ni i klassen lyckats komma överens om vilka klasströjor ni ska ha!

Det svåraste med att köpa in klasströjor är faktiskt att i klassen komma överens om en design ni gillar.

För att bestämma design på klasströjor och skoltröjor finns det massor av färdiga tryck att inspireras av eller välja mellan.

Det finns många olika färger att välja och ni kan välja egen design eller eget tryck om ni inte gillar de färdiga tryck som finns. Tänk på att vara ute i god tid för att beställa klasströjor.

Klasströjor – skoltröjor minne för livet

Klasströjor används under en begränsad tid, vanligen sista terminen av nian, men de blir ett minne för livet.

Många väljer att på baksidan av sina klasströjor låta de andra i klassen signera den, men detta görs nu för tiden med ett tryck av alla signaturer.

En del väljer att även skriva ett kort citat eller liknande som dennes minne från skoltiden med den personen. Detta kommer ni sedan ha som ett minne för livet från er tid i grundskolan.

Många frågar om vilken penna som är bästa att skriva på klasströjor och vi rekommenderar en svart tuschpenna som är vattenfast. Har ni däremot svarta klasströjor eller någon annan väldigt mörk färg kan ni i stället använda vita tuschpennor.

Beställa klasströjor och skoltröjor?

Beställ era klasströjor enkelt online. Det finns mängder av färdiga citat att välja mellan när ni ska köpa klasströjor.

Antingen väljer ni ett färdigt tryck med citat eller så laddar ni upp ett helt eget tryck till era klasströjor. Ni kan välja att ha tryck på endast ena sidan av era klasströjor eller tryck både fram och bak.

På baksidan lämnar man ofta plats för signeringar medan framsidan av era klasströjor pryds av ett roligt citat eller klass och skolnamn.

När ni valt tryck kan ni välja vilken färg ni vill att trycket ska vara och även vilken färg era klasströjor ska vara.

Det finns många olika färger så ni lätt kan hitta en färg som passar er klass. Ni kan beställa flera olika färger men för sammanhållningen och den där känslan av att vara en klass så rekommenderar vi att alla tar samma färg och tryck på sina klasströjor.

Därefter är det bara antal och vilka storlekar kvar så är era klasströjor på väg till tryck. Glöm inte att det krävs målsmans tillstånd för att beställa när man är under 18 år.

Designa en unik klasströja i olika färger

Även om det finns massor av färdiga designer att välja mellan till sina klasströjor så kan man även göra en helt egen design.

Ni kanske har någon i klassen som är duktig på att teckna som kan rita en rolig bild som ni sedan kan använda med ett citat från klassen. Det kan vara vad som helst för citat eller text på klasströjorna men även endast klass och skolnamn räcker.

Vill ni köpa klasströjor med eget tryck så skickar ni in er design som sedan läggs in digitalt. Ni får även välja vilka olika färger ni önskar på tryck samt klasströjor.

Behöver ni hjälp med ert tryck?

Vet ni inte vad ni ska trycka på era klasströjor finns det hjälp att få. Ni kan välja ett av klassiska motiv som ”nu drar eliten kvar blir skiten” eller ett helt eget tryck.

Har ni en idé om tryck men ingen som kan designa det kan ni kontakta oss så hjälper vi er med designen. Vad ni än väljer så är det några enkla steg att beställa era klasströjor och ni kan alltid kontakta oss om ni behöver hjälp på vägen.

Senaste nyheterna