fbpx

Klassresan – ett minne för livet!

klassresa

Att komma ifrån skolan med sina krav och rutiner och göra en gemensam resa tillsammans är någonting som de flesta i klassen tycker är kul!

Bara att komma hemifrån är ju väldigt skönt, slippa allt tjat och ansvar för ett tag och bara göra sådant man tycker är roligt är underbart.

Att se och uppleva nya saker tillsammans, träffa nya mänskor kanske samtidigt lära sig något är bland det roligaste man kan göra.

Resor tillsammans med klassen är också stärkande för gruppgemenskapen där det ibland kan uppstå lite friktioner och utmaningar som måste lösas, men kommer man igenom dem gör man det starkare.

I Sverige finns många vackra resmål för klassresan, varför inte Gotland med sina ändlösa stränder, vackra natur och unika historia, Öland är också underbart på sommaren med fina badplatser.

Vill man ha ett stort utbud av nöjen och sevärdheter är Köpenhamn en bra plats att besöka med sin kontinentala prägel.

London kanske är det perfekta resmålet, staden som är i hjärtat av England med sin alltid artiga och trevliga befolkning och sevärdheter utöver det vanliga.

Listan kan göras lång på intressanta resmål, oavsett blir det ett fint minne för resten av livet och kanske samtalsämnen på framtida klassåterföreningar.

Nu under rådande omständigheter blir det kanske inte någon klassresa på grund av Corona, eller inte den resa som man helst skulle vilja göra.

För att ändå förstärka minnet av klassen och gemenskapen kan man designa en för en unik Klasströje Hoodie där man tillsammans hittar på en originell text.

Plagget blir ett kul inslag i firandet av skolavslutningen och det kommer till användning efteråt då det finns så många tillfällen då Hoodien passar.

Senaste nyheterna