fbpx

Gör ett kul intryck med citat på skoltröjan!

klasströjor citat

Skoltröjan är en rolig och uppskattad del av allt det fina och den glädje de flesta känner när skolan avslutas, andra känner ett visst vemod också när alla skiljs åt kanske för gott. Skoltröjan kan se ut på oändligt många olika sätt med kombinationer av färger, form och designade figurer med variationer av texter. Skoltröjan är också ett väldigt skönt och praktiskt plagg att ha på sig vid alla möjliga tillfällen även efter skolans slut.

De senaste åren har det varit väldigt populärt att ha ett fyndigt citat tryckt på sin avslutande klasströja. Ni kanske har någon situation eller händelse i er klass när någon hävt ur sig något oförglömligt roligt, både medvetet eller omedvetet, spontant eller oplanerat.

Någon lärare kanske har sagt en klockren kommentar som alla minns och som blivit ett fint minne hos var och en som ni kan använda. Ni kan också  tillsammans brainstorma och spåna ihop ett oförglömlig citat helt nytt eller baserat på minnen från klassrummet.

En uppsjö med färdiga citat finns att använda eller hämta inspiration ifrån, det kan vara kul med ett lite fräckare citat som helt klart väcker uppmärksamhet som tex ”Man glömmer aldrig en KK” (Klasskompis), ”Varje dag föds en lärare – använd kondom!” eller ”Nu drar eliten kvar blir skiten” fler roliga exempel finns på vår hemsida, ni kan också googla för att få ännu mer tips.

Man kan också vända på ord på värderingar som är förknippade med skolans värld och då få en helt ny rolig betydelse som ”Vi förgyller varje frånvarotimme” istället för ”Vi förgyller varje skoltimme”.

Här kan ni få förslag på citat som ni kan ha på era klasströjor!

Om ni samarbetar kommer ni att lyckas hitta det citat som passar bäst med er klass speciella karaktär som är unikt och trycka det på en klasströja!

Senaste nyheterna