fbpx

Vilket tryck ska man välja till klasströjan?

klasströjor tryck

Det är inte det lättaste att välja tryck på klasströjan, de vet alla som försökt ena en hel klass om något! Lite tips att tänka på när man väljer:

*På klasströjan vill man ha ett originellt tryck eller en fyndig text så att folk kommer ihåg den.

*Välj något som är unikt för just er klass!

Valmöjligheterna med olika kombinationer är oändliga, bilder på klassen med en smart text till exempel.

Det finns en uppsjö med texter som är återkommande och populära att använda som tex ”Nu drar eliten, kvar blir skiten”, ”Varje dag föds en lärare, använd kondom” och ”Man glömmer aldrig en KK (Klasskompis).

Man kan också hitta på något helt eget. Brainstorma med resten av klassen!

Även om man väljer en klassiker kan man göra den till er egen bild genom att någon med tecknartalang i klassen designar om den. Kanske i någon snygg graffittistil?

Olika färger på trycken kan kombineras med olika färger på plagget som gör att man får snygga kontraster för extra synlighet. Till exempel grönt tryck på rosa plagg, välj färger som sticker ut!

Man kan också välja ett mindre diskretare tryck om man ska använda plagget till vardags och kanske inte vill väcka för mycket uppmärksamhet.

Man kan välja att trycka exempelvis namn på armen eller på luvan eller en kombination i något snyggt och stilrent typsnitt.

Med dagens teknik är möjligheterna väldig stora att hitta det perfekta trycket man vill ha och kombinera olika färger, text och bilder där bara ens egen fantasi sätter begränsningen.

Oavsett vilket tryck ni väljer kommer ni att ha ett kärt minne kvar av klassen när ni skingras kanske för alltid och går vidare i livet!

Senaste nyheterna